Vorige Artikel 6 van 36 Volgende

Chinese Babi Pangang

Artikelnummer: 255
€ 13,00 (inclusief btw)

Fo Nam, typisch gerecht uit de Cantonese Keuken, we kennen al zoveel technieken om dit te bereiden.

Het oven die we gebruiken is sinds 1988, niet kapot te krijgen. Mager hebben we niet, het is Spek zit zwoerd en vet aan daarom heet het ook buik spek, en spek is niet echt mager. Gerheim zit echt in de gradaties van spekken , en dan moet je de alfabet een beetje kennen, hoe kleiner hoe minder het gaat ruiken, gebruik gember en anijs om dit te verminderen.

Wat jammer is en wat veel mensen niet snappen , de zuid oost Chinese keuken gebruik juist gember om het penetrerend geur van bepaalde beest te verminderen. Maar dit is in het westelijke keuken in China not done je moet juist het ruiken om het te waarderen.

Nee wij kiezen toch maar het Cantonese Keuken en gooi wat gember in onze gerechten.

Bereidingstijd from scratch is 1 uur koken 10 minuten schoonmaken en marineren  50 minuten drogen en 50 minuten in de oven hoog vuur. In China is dit best een moeilijk gerecht, in Nederland kunnen juist veel generaties Chinezen het maken waaronder wij.

Wij kennen juist weinig Chinezen in onze eigen kringen in China die dit van begins af aan kunnen maken, alleen maar mensen hier in Nederland. Maakt niet uit welk oorsprong men kunnen het hier. Grappig een authentiek Chinees gerecht in Nederland in overmaat te krijgen.  We zijn trots.

hoofdgerechten, varkensvlees, krokant,aanbevolen,aanbeveling,speciaal,populair

 

© 2020 - 2022 Chinees Restaurant Amstelveen Royal San Kong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel